DELIKOLLEN

pexels-cottonbro-3171770

Det finns mycket att uppskatta i kombinationen av mat och dryck. 

Här delar vi med oss av tips och rekommendationer gällande dryck. Skåla in helgen med något gott i glasen! 

IF YOU COMBINE WINE AND DINNER - IT'S A WINNER

Bilden visar en buffe med italienska smårätter. Catering Göteborg med god italiensk mat i form av catering, buffe och tapas.

Catering Göteborg: God buffé eller tapas?

Letar du efter en catering Göteborg som erbjuder italiensk mat på buffé eller via catering. Letar du efter antipasti som är en tapas liknande smårätt. Lär dig mer om varför just catering i Göteborg med smakrik italiensk mat. Då kan det vara det perfekta valet för din nästa fest eller evenemang.

Italiensk mat perfekt för catering

Att planera en fest kan vara stressande. Det kan ta mycket tid och energi att planera en meny, handla och laga mat för alla gäster. Men vad händer om du kunde ta bort den stressen och istället fokusera på att njuta av festen med dina gäster? Det är där catering med italiensk mat kommer in i bilden.

Njut av catering i Göteborg med italiensk mat kan vara den perfekta lösningen för din nästa fest. Med italiensk mat kan du hitta alla fördelar med att använda catering för din nästa fest.

Njut av god matlagning med god och smakrik italiensk mat

 1. Du behöver inte oroa dig för matlagning
  Genom att använda catering kommer du att slippa oroa dig för matlagning. Du kan koppla av och fokusera på att träffa dina gäster istället för att stå i köket hela dagen. Cateringpersonalen kommer att ta hand om allt från att förbereda maten till att servera den till dina gäster.
 2. En variation av mat
  När du använder catering får du tillgång till en stor variation av mat. Med italiensk mat har du möjlighet att välja mellan ett brett utbud av pastarätter, pizzor, antipasti och andra italienska specialiteter. Catering kan också anpassa menyn beroende på dina behov och preferenser, t.ex. vegetarisk, gluten- eller laktosfri mat.
 3. Professionell service
  Cateringpersonalen kommer att ge professionell service under hela festen. De kommer att ta hand om allt från att servera maten till att rengöra köket efteråt. Personalen kan också hjälpa till med att upprätta och bryta ner festlokalen, om det är nödvändigt.

Spara både tid och pengar med catering

 1. Sparar tid och pengar
  Genom att använda catering kan hjälpa dig att spara tid och pengar. Du behöver inte lägga tid på att handla eller laga maten själv. Det sparar också på kostnaden för att köpa mat och dryck. Catering kan också hjälpa dig att undvika matsvinn, eftersom de kan beräkna matbehovet bättre än du kan själv.
 2. Glödande kundrecensioner
  Det bästa sättet att avgöra om cateringföretaget är rätt för dig är genom att läsa kundrecensioner. Vänd dig gärna till en cateringleverantör som har många glödande kundrecensioner på deras hemsida och sociala medier. Då kan du se hur nöjda tidigare kunder har varit med deras service och mat.

Att använda catering för din nästa fest kan vara ett smart beslut. Catering i Göteborg med italiensk mat kan ge dig och dina gäster en minnesvärd matupplevelse medan du själv slipper stressen med att planera och laga maten. Det gör att du helt enkelt kan njuta av din egen fest. Lär dig gärna mer om möjligheter inom catering, buffe och alla spännande rätter inom det italienska köket hos exempelvis Donatellos.

Bilden visar ballonger till en födelsedag. Med ballonger till födelsedagskalas och babyshowers dekorationer kan du enkelt dekorera festlokalen.

Ballonger för barnkalas och babyshower

Hur man kan ha det roligast med ballongdekorationer för barnkalas. Om du planerar ett barnkalas eller en baby shower. Då är ett av de mest spännande sätten att göra det till en succé att använda ballonger. Till babyshowern kan du även använda speciella baby shower dekorationer.

Ballonger är inte bara roliga och färgglada, utan de tillför också ett element av spänning som dina små barn kommer att älska. Ballonger passar för många tillfällen och situationer. Från numrerade födelsedagsballonger till ballongbågar för bröllop och andra festligheter.

Det finns många olika sätt du kan använda ballonger för att skapa vackra dekorationer för alla tillfällen. Att inreda din festlokal med olika ballongdekorationer, är ett bra val för ditt barns speciella dag. Det är även en uppskattad gåva att få med sig ifrån ett barnkalas.

Ballongernas mångsidighet vid kalas och fester

Ballonger finns i så många olika former och storlekar att det gör dem perfekta för att dekorera vilket utrymme som helst. Du kan välja klassiska runda ballonger i enkla färger som rött och gult.

Det går även att vara lite extra kreativ och välja mer unika former som stjärnor, hjärtan och till och med olika djur. Oavsett vilken typ av dekoration du behöver finns det säkert ett ballongalternativ som passar.

Roligare festdekorationer till barnkalas och temafester

Det är ingen hemlighet att barn och vuxna älskar att dekorera med ballonger. Ballonger till födelsedagskalas får extra liv när de ser de färgglada ballongerna flyger runt i rummet.

Det är lätt att skapa lite extra kul genom att göra det till en lek att plocka ner ballongerna från taket om du satt fast dessa. Det kan vara lekar som exempelvis vem som kan ha sönder flest ballonger.

Denna person kan då vinna en godispåse eller något annat roligt pris. Detta kommer garanterat att hålla igång hela firandet på ett väldigt enkelt sätt.

Dekorationsidéer för babyshower och gender reveal partyn

Om du letar efter några idéer som är specifika för babyshower. Varför inte exempelvis skapa en båge av vita och blå ballonger?

Är det ett gender reveal party eller name reveal, då kan du också sätta upp olika bokstavsutklipp. Eller fylla rummet med olika heliumfyllda ballonger med bokstäver. Du kan till och med stava olika bebisnamn eller bara något enklare budskap.

Om du vill ha något mer subtilt men ändå obestridligt sött. Då kan du använda enstaka heliumfyllda pastellfärgade ballonger som mittpunkt på varje bord.

Dessa enkla detaljer kan göra hela skillnaden när det gäller att skapa en atmosfär som är både festlig och elegant.

Dekorationer till temafester och kalas

Med så många olika alternativ när det gäller att använda ballongdekorationer till barnkalas, temafester eller till en baby shower. Då är det lätt att hitta något för en speciell festlighet.

Du hittar allt du behöver online för exempelvis olika födelsedagskalas, temafester eller maskerader till mer specifika festtillfällen. Dessa kan vara baby showers, name reveal partyn eller gender reveal partyn.

Fotogenlampa som skapar sköna utekvällar

Underbara delikatesser i ljuset av en fotogenlampa.

Njut av underbara delikatesser till ljuset av en stämningsfull fotogenlampa. När du väljer belysning för ditt hem är det viktigt att tänka på vilken stämning du vill skapa. Olika typer av ljus kan användas för att uppnå olika effekter. Till exempel kan starkt ljus användas för att skapa en glad atmosfär, medan mjukare ljus kan användas för att skapa en mer avslappnande miljö.

När du väljer färger till ditt hem är det viktigt att tänka på hur ljuset påverkar dem. Vissa färger kan se olika ut i olika typer av ljus. Ljusa färger kan till exempel se mer glada ut i starkt ljus, medan mörkare färger kan verka mer dämpade.

Fotogenlampor är ett vackert och elegant sätt att lysa upp ditt hem. Dessa kan användas för att skapa en mängd olika effekter, beroende på vilken typ av lampa du väljer. Det finns också i en rad olika stilar, så du kan hitta en som passar perfekt till din heminredning.

Dekorera ditt hem och skapa en levande interiör

En av de viktigaste sakerna att tänka på när man utformar ett rum är syftet med utrymmet. Om du skapar ett vardagsrum ska du tänka på vilka aktiviteter som kommer att äga rum där och utforma det därefter. Arbetar med ett litet utrymme ska du vara kreativ och använda multifunktionella möbler för att få ut det mesta av det tillgängliga utrymmet.

Oavsett vilka mål du har med utformningen ska du alltid tänka på behoven hos de personer som kommer att använda utrymmet. Med noggrann planering och eftertanke kan du skapa ett vackert och funktionellt utrymme som alla kommer att älska.

Inred ditt hem som en plats för att inhämta både avkoppling och inspiration

Det här stilfullt inredda rummet är en plats för avkoppling och lugn och kan vara den perfekta platsen för att fly från vardagens stress. Med bekväma sittplatser, vacker inredning och gott om utrymme att breda ut sig kan det här rummet förvandlas till en personlig oas. Oavsett om du behöver en plats att koppla av på efter en lång dag eller en lugn plats för att läsa en bok har det här rummet allt du behöver.

Den sköna Kensington soffan eller kanske till och med en William skinnsoffa kan skapa den perfekta platsen att sjunka ner i efter en lång dag. Låt soffan vara omgiven av välgjorda möbler som bidrar till rummets avkopplande atmosfär. Detta kan vara exempelvis ett skåp i mörk ek, ett vintage vitrinskåp eller något snygg avlastningsbord.

Istället för ett vanligt soffbord kan några runda satsbord göra att allt blir oerhört luftigt och snyggt. För att skapa en varm och inbjudande atmosfär kan du tända några ljus eller använda en av doftlamporna från Maison Berger. Det mjuka ljuset och den lugnande doften får dig att känna dig som hemma.

Om du behöver mer utrymme för din festmat är ett klaffbord smidiga klaffar en perfekt lösning, då det är enkel att flytta runt. Den eleganta Ekelunds bordslöparen längs bordets långsida ger en extra vacker och naturligt utseende. Tillsammans med en Ekelunds handduk i förklädet som är praktisk i köket, för att hålla händerna rena, men även för att torka av såsspill när du ska servera på tallrik.

Testinlägg

Hoppas det här inlägget ser ut som det ska. Hade varit väldigt skönt