DELIKOLLEN

Tips till det stilsäkra köket

pexels-karolina-grabowska-4226883

Interioravenyn är en hemsida som erbjuder ett stort utbud av inredning, däribland en hel del produkter just för kök och dukning. Vi närmar oss jul vilket innebär att man kommer samla ihop släkt och vänner på en och samma plats för att fira. Till bords äter vi allt ifrån skinka till janssons och fortsätter dagen med kaffe och allt julgodis som bakats. Därför vill jag rekommendera ett par produkter att införskaffa sig för tillfällen som dessa:

Svarta bestick

I de flesta hem är besticken i silverfärg men något som är riktigt stilrent och snyggt är svarta bestick. Dessa började bli en trend för några år och har sedan dess fått stanna kvar i många sortiment.
Tips! Dessa finns även svarta som salladsbestick.

Bordsunderlägg

Dessa finns i många olika former och mönster. Att tillämpa bordsunderlägg till dukningen skapar en härlig stämning till dukningen och skyddar dessutom ditt bord. Detta är inget dyrt inköp vilket också kan göra det roligt att äga flera olika för att kunna kombinera vid måltider. Kanske hittar du några som passar din uppsättning av vardagsporslin och någon till festtillställningarna?

Serveringstermos

En större termos som håller kaffet varmt åt gästerna. Oavsett om det är kalas på hemmaplan eller om ni är ett gäng som ska grilla korv i skogen så är denna perfekt för tillfällen men fler antal personer.