DELIKOLLEN

Bra köp till köket inför första lägenheten

pexels-cottonbro-4108721

Att flytta hemifrån är ganska dyrt och det tillkommer ofta saker man behöver som man inte riktigt tänkt på. Att önska sig saker vid födelsedagar, på julafton eller i studentpresent är en bra idé för att minska kostnaderna för en själv och vara redo när det väl är dags för din första lägenhet. Mycket saker som kan behövas är till exempel olika kökstillbehör och köksredskap. Här kommer ett par förslag:

Kastrullset

Dessa finns i flera prisklasser men behöver absolut inte kosta mycket för att de ska hålla länge och fylla funktionen. Ett set om 3 räcker gott och väl då du sällan är i behov av att använda fler vid ett och samma tillfälle.

Diskställ

Det är inte alltid det finns diskmaskin i hyreslägenheter och du kan inte heller göra allt du använder i diskmaskin. Därför är det bra att införskaffa sig ett diskställ. Dessa finns i flertalet olika färger och utföranden så fundera på vad du själv har för önskemål på utseende och funktion.

Köksknivar & knivset

För att kunna skära, hacka och snitta under din matlagning behövs givetvis ett par vassa knivar. Inte heller dessa behöver kosta en massa pengar för att få kvalité och ligga bra i handen. Dock kan det vara bra att införskatta sig en knivslip också för att hålla dem i bra skick!