DELIKOLLEN

Varför man borde ha ett telefonbås på kontoret

REK_ENV_17566_20160725100434246_P

Vi tillbringar många timmar på kontoret, och det är viktigt att ha en arbetsplats som främjar produktivitet, fokus och gemenskap. Ett av de vanligaste problemen på de moderna kontoren är en hög ljudnivå. Medan öppna planer kan vara mycket effektiva för att främja kommunikation och samarbete, kan det också skapa en distraktion. Ett sätt att hantera detta problem är att införa telefonbås på kontoret. Telefonbås är små ljudisolerade rum som ger ett tyst rum för att ta privata samtal och för att arbeta ostört. I den här bloggen kommer vi att diskutera varför det är viktigt att ha ett telefonbås på kontoret.

Minska ljudnivå

Ljudnivå är en av de största distraktioner vi står inför på kontoret, och detta kan ha en negativ effekt på kreativiteten och produktiviteten. Ett telefonbås gör ett bra jobb att dämpa ljudet. Ljudisolerande egenskaper i telefonbås minskar ljudnivån så att du kan fokusera på arbete istället för störningar.

Förbättrad koncentration

Ett annat problem med öppna kontorsplaner är att det blir svårt att fokusera på arbete när det finns massor av andra människor runt omkring. Med ett telefonbås har man ett eget litet utrymme där du kan arbeta ostört och undvika distraktioner. Du kan också ta viktiga samtal utan att bli störd av kollegor som sitter bredvid.

Ökad produktivitet

En tyst miljö leder till ökad produktivitet. Telefonbås ger möjlighet för mindre störningar, mer koncentration och färre avbrott. Om du behöver göra viktiga samtal eller jobba med känslig information, är ett telefonbås viktigt för att säkerställa att dina samtal blir privata och inte hörs av kollegor.

Sammanfattningsvis är fördelarna med att ha ett telefonbås på kontoret talrika. Det hjälper dig att fokusera på arbetet, eliminera störningar och förbättra produktiviteten samtidigt som du skapar en mer positiv arbetsmiljö för dina kollegor. Telefonbås från onlineförsäljare som AktivMiljö är en mycket kostnadseffektiv lösning för att förbättra arbetsmiljön och dessutom ger de en känsla av en privat zon. Så om du vill skapa en mer produktiv och positiv arbetsplats, är det en smart investering att installera telefonbås på kontoret.