DELIKOLLEN

Hur man väljer det bästa hunddagiset i Stockholm

pexels-torsten-dettlaff-59523 (1)

Om du bor i Stockholm och har en hund är det troligt att du kommer att behöva hitta ett välrenommerat hunddagis i Stockholm till bra pris någon gång. Men med så många alternativ att välja mellan, hur vet du vilken som är rätt för dig och din pälsbeklädda vän? I det här blogginlägget ger vi dig några tips på hur du väljer det bästa hunddagiset i Stockholm.

Pris

En av de första sakerna du vill ta hänsyn till när du väljer ett hunddagis är priset. Vad har du råd att betala regelbundet? Glöm inte att ta hänsyn till saker som månatliga medlemsavgifter, kuponger och rabatter. När du har en allmän uppfattning om vad du har råd med kan du börja titta på specifika daghem.

Erbjudna tjänster

Därefter bör du ta en titt på de tjänster som erbjuds av varje daghem. Vissa daghem erbjuder extra tjänster som kloklippning eller ge den ett bad och en hundfrisering i Stockholm efter vistelsen. Om dessa tjänster är viktiga för dig ska du se till att daghemmet du överväger erbjuder dem. Du bör också ta reda på om det finns några extra avgifter för dessa tjänster.

Personalens erfarenhet

Det är också viktigt att ta hänsyn till hur erfaren personalen på daghemmet är. Det sista du vill är att din hund ska lämnas i vård av någon som inte vet vad de gör. Se till att fråga om personalens utbildning och erfarenhet innan du fattar ditt slutgiltiga beslut.

När det gäller att välja ett hunddagis i Stockholm finns det några saker du bör ta hänsyn till. Först och främst bör du tänka på priset och vad du har råd med regelbundet. Ta sedan en titt på de tjänster som erbjuds av varje dagis och bestäm dig för vilka tjänster som är viktigast för dig. Se slutligen till att fråga om personalens erfarenhet innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Genom att följa dessa tips är du säker på att hitta det perfekta hunddagiset för din lurviga vän!